Segmen : Tambah followers sampai pening

Assalamu\'alaikum pink Pictures, Images and Photos

Salam semua...hari ni aq nak join satu segmen ni.
SEGMEN TAMBAH FOLLOWER SAMPAI PENING dari cik yaya 
btw thanks to her sebab tag ya..^^
Tujuan aku join ni sebab x da sebab...hahaha (juz kidding)
Saja ja aku nak  join, aq pun dah lama x join segmen2 ni kan ^^
Alang2 tu korang follow la aku skali...alang2 kan..dan lagi 
ok aku malas nak bebel panjang , korang nak join? Boleh tapi ada syaratnya:

 Syarat-syarat
1.Follow blog yaya dan like fanpage yaya
2.Letak banner diatas besertakan link contest ini .
3.Buat satu entry dengan tajuk :  Segmen : Tambah Follower Sampai Pening ( Tulis lah papepon : Tentang korang ke ? , tujuan join ke ? hape ke ? )
4.Jangan lupa komen kat ruangan komen dan bagi entry korang sekali .

Tarikh Tutup : 19.03.2012


Sorry kalau terkasar bahasa. Kalau boleh komenlah. Thanks. =)

7 comments:

nadzirah said...

^^

Miss Yaya ★ said...

Thankz join .

ni list peserta , Slmt berblogwalking smpi pening .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

nadzirah said...

thanks yaya

Layyinul Harir said...

done follow u . follow me back k

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Operasi Hitam said...

singgah dan follow blog ni dari segmen yg sama.. jemput follow blog sy ye.. :D

http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Miss Yaya ★ said...

SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

!em@ gurLz said...

hye...
dr segmen yg sme
done follow ^_^

http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html