1st giveaway forever young by Nazihah Hsn

Assalamu\'alaikum pink Pictures, Images and Photos

Salam...hari ni aku teringin nak join satu GA ni. Dianjurkan oleh ZIHA. Cantik blog dia. Korang followlah. Pinky gitu. ^^ Aku harap sagat aku terpilihlah untuk GA ni sebab pencil case aku dah rabaklah...huhu =( [buat muka kesian sikit kt penganjur] Haha,...just kidding okay. =)


Syarat-syarat penyertaan

1. Buat satu entry pasal giveaway ni. .tajuknya ialah 1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn 
2. Letak banner yang kat atas tu dalam entry korang then linkkan kat blog ni.
3. Follow blog ziha. .tak nak takpe. .tak pakse pun. .:D
4. Like fan page blog Nazihah Hsn. .sama jugak. .takde sebarang paksaan. .
5. Tag seberapa ramai kawan yang boleh. .kalo boleh. .biar diowg taw. .heheh. .at least 4 orang.
6. Last but not least. .tinggalkan link blog korang kat komen entry ni. .


Hadiah-hadiah penyertaan
1st prize
Pensel case hand made with topup RM 10
2nd prize
Pensel case hand made with topup RM5
3rd prize
Pensel case hand made
  4 orang yg kna tembak:

Sorry kalau terkasar bahasa. Kalau boleh komenlah. Thanks. =)

5 comments:

MaYa MustWany said...

gud luck ^^

Ratu Lissa said...

good luck . psst , nie tutornya http://lisa-love-life.blogspot.com/2011/03/x-de-mood.html

Nur Nazihah Hassan said...

salam. .hye sbb sudi join GA sy. .btw. .ade updated skit la. .nnti rajen2 la siggah blog sy ye sbb ade perubahan kat hadiah tu nnti. .soie k. .

http://nanatwinkleaway.blogspot.com/2012/03/1st-giveaway-forever-young-by-nazihah_05.html

Iam Yanty said...

Good Luck

-ytazzi- said...

cntik arr bl0g awak!!! pa2 p0n..rjin sgg0h j0in c0ntest n0o... =)